ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ  ΕΤΑΙΡΙΕΣ

ALFA BLOCK

 

ΤΑ ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ALFABLOK ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

 

ALFABLOK & ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ Η πορώδης σύνθεση του ALFABLOK προσφέρει υψηλής ποιότητας θερμομόνωση, εξασφαλίζοντας οικονομία στις δαπάνες θέρμανσης και ψύξης των κτιρίων. Το υλικό αυτό δεν απαιτεί τη χρήση συμπληρωματικών μονωτικών υλικών. Αυτό έχει σαν συνέπεια καλύτερη και φθηνότερη κατασκευή, χαμηλότερη εργατική δαπάνη αλλά και ταυτόχρονη αποφυγή κατασκευής τοίχων πολλαπλών στρώσεων με όλες τις σχετικές συνέπειες.

 

ALFABLOK & ΣΕΙΣΜΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ Το μικρό ειδικό βάρος του ALFABLOK μειώνει τα νεκρά φορτία των οικοδομών και σε συνδυασμό με τα χαρακτηριστικά αντοχής του, βελτιώνει τη σεισμική συμπεριφορά και την ασφάλειά τους. Επίσης λόγω των μειωμένων φορτίων ανά m2 τοιχοποιίας, έχουμε οικονομικότερες στατικές λύσεις.

 

ALFABLOK & ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑ Σύμφωνα με το DIN 4102, το ALFABLOK κατατάσσεται στην κατηγορία Euroclass 1, ως προς την πυραντοχή του και μπορεί να αντέξει σε θερμοκρασίες έως 1300οC. Η ιδιότητα αυτή το κάνει ιδανικό για βιομηχανικές κατασκευές και όπου αλλού η πυρασφάλεια έχει πρωταρχική βαρύτητα. Γενικά καθυστερεί σημαντικά τη μετάδοση της πυρκαγιάς.

 

ALFABLOK & ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ Οι μικρές ανοχές στις διαστάσεις των στοιχείων ALFABLOK συνεισφέρουν στην αισθητική τελειότητα, εξασφαλίζουν την ακρίβεια των κατασκευών και την οικονομία σε επόμενα στάδια (όπως π.χ. στην εφαρμογή των επιχρισμάτων). Κτίζοντας με ALFABLOK έχουμε επίπεδες και ομαλές επιφάνειες και κάθετες ακμές.

 

ALFABLOK & ΠΟΛΥΧΡΗΣΤΙΚΟΤΗΤΑ Μπορεί να κατασκευάσει από ένα σπίτι έως και ένα εργοστάσιο, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για ειδικές κατασκευές, για διακοσμητικούς σκοπούς ή ακόμα και για τη δημιουργία γλυπτών.

 

Πέρα από τις παραπάνω ιδιότητες θα πρέπει να σημειώσουμε ότι το ALFABLOK πληρεί όλες τις προδιαγραφές ηχομόνωσης για τα αστικά κτίρια. Επίσης δεν επηρεάζεται από δυσμενείς περιβαλλοντικές συνθήκες και παραμένει σταθερό χωρίς να αποσυντίθεται. Συνδυάζοντας την υψηλή θερμομονωτική του ικανότητα με τις άριστες δομοφυσικές ιδιότητές του, το ALFABLOK προσφέρει στο μηχανικό μία άριστη λύση για εξωτερική αλλά και για εσωτερική τοιχοποιία. Το μεγάλο φάσμα δυνατοτήτων και πλεονεκτημάτων του υλικού, οδηγεί σε σημαντική οικονομία τόσο στα υλικά όσο και στα εργατικά.

ΠΡΙΜΠΑ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ & ΣΙΑ Ο.Ε.

ΚΕΝΤΡΟ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ

ΠΡΙΣΤΗΡΙΟ ΞΥΛΕΙΑΣ

 

3ο ΧΛΜ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ

ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ ΛΑΜΙΑΣ

Τ.Κ. 36100  ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

 

Τηλ: 22370-23377

Fax: 22370-24365

Κιν: 6979229890

 

http://www.primpa.gr

e-Mail: info@primpa.gr

ΕΘΝΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ - ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

ΠΡΙΜΠΑΣ ΣΠΥΡΟΣ

ΠΡΙΜΠΑ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ & ΣΙΑ Ο.Ε. - ΠΡΙΣΤΗΡΙΟ ΞΥΛΕΙΑΣ - ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ - 3ο ΧΛΜ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ ΛΑΜΙΑΣ - Τ.Κ. 36100  ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

Τηλ: 22370-23377 - Fax: 22370-24365 - Κιν: 6979229890 - http://www.primpa.gr - e-Mail: info@primpa.gr

Designed by Karpenissi.photography