ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ  ΕΤΑΙΡΙΕΣ

ΑΡΜΟΣΤΟΚΟΙ

 

O DUROSTICK ΕPOXY είναι κατάλληλοs για γυαλισμένους γρανίτες - πλακίδια, όπου η αισθητική επιβάλλει λευκό ή έγχρωμο αρμό του οποίου η απόχρωση δε θα αλλοιώνεται από λεκέδες και ρύπους. Επίσης χρησιμοποιείται για αρμολόγηση μαρμάρων, αποτρέποντας την απορρόφηση νερού και ρύπων, σε αντίθεση με τις κοινές αρμολογήσεις με τσιμέντο.

 

 

 

 

ΥΑΛΩΔΗΣ ΑΡΜΟΣΤΟΚΟΣ 1-10mm: Eίναι κατάλληλος για αρμολογήσεις πλάτους 1-10 mm, κεραμικών πλακιδίων, γρανιτών και ψηφίδων, σε δάπεδα και τοίχους εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, ακόμη και βαριάς κυκλοφορίας (αεροδρόμια, super markets, εστιατόρια) καθώς και σε χώρους με έντονη υγρασία όπως μπάνια, βεράντες, ταράτσες και κουζίνες.

 

 

 

 

ΥΑΛΩΔΗΣ ΑΡΜΟΣΤΟΚΟΣ 0-3mm: Είναι κατάλληλος για αρμολογήσεις πλάτους 0-3 mm, πλακιδίων, μαρμάρων, γυαλισμένων και μη γρανιτών, υαλοψηφίδων, όπου η αισθητική απαιτεί πολύ λείο αρμό, σε τοίχους και δάπεδα εσωτερικών και εξωτερικών χώρ

 

 

 

 

 

 

ΥΑΛΩΔΗΣ ΑΡΜΟΣΤΟΚΟΣ 5-20mm: Είναι κατάλληλος για αρμολογήσεις πλάτους 5-20 mm πλακιδίων με αδρή επιφάνεια, ρουστίκ, cotto, διακοσμητικών τούβλων, φυσικών και τεχνητών πετρών, για δάπεδα και τοίχους εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.

 

 

 

 

 

Ο ελαστικός αρμόστοκος πλακιδίων της DUROSTICK αποτελεί το λογικό συμπλήρωμα της ελαστικής συγκόλλησης πλακιδίων (με ελαστικές κόλλες προδιαγραφών S1 ή S2). Είναι κατάλληλος για κάθε είδους αρμολόγηση πλακιδίων, γρανιτών, υαλοψηφίδων, μαρμάρων καθώς και ως υλικό αποκατάστασης παλαιών φθαρμένων αρμόστοκων με εμφανείς τριχοειδείς ρωγμές. Αποκαθιστά πλήρως και στεγανοποιεί τέλεια υπό την προϋπόθεση της επιμελούς αποξήλωσης των παλαιών αρμόστοκων σε βάθος τουλάχιστον 3mm και του σχολαστικού καθαρισμού του υποστρώματος του αρμού. Είναι κατάλληλος για εσωτερική και εξωτερική χρήση καθώς και σε χώρους που υπόκεινται σε απαιτήσεις αυστηρής υγιεινής. Ιδανικός για αρμολόγηση πλακιδίων σε βεράντες, ταράτσες, ενδοδαπέδια θέρμανση, γυψοσανίδες και τσιμεντοσανίδες και γενικά σε χώρους που υπόκεινται σε έντονες θερμοκρασιακές ή μηχανικές καταπονήσεις.

ΠΡΙΜΠΑ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ & ΣΙΑ Ο.Ε.

ΚΕΝΤΡΟ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ

ΠΡΙΣΤΗΡΙΟ ΞΥΛΕΙΑΣ

 

3ο ΧΛΜ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ

ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ ΛΑΜΙΑΣ

Τ.Κ. 36100  ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

 

Τηλ: 22370-23377

Fax: 22370-24365

Κιν: 6979229890

 

http://www.primpa.gr

e-Mail: info@primpa.gr

ΕΘΝΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ - ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

ΠΡΙΜΠΑΣ ΣΠΥΡΟΣ

ΠΡΙΜΠΑ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ & ΣΙΑ Ο.Ε. - ΠΡΙΣΤΗΡΙΟ ΞΥΛΕΙΑΣ - ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ - 3ο ΧΛΜ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ ΛΑΜΙΑΣ - Τ.Κ. 36100  ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

Τηλ: 22370-23377 - Fax: 22370-24365 - Κιν: 6979229890 - http://www.primpa.gr - e-Mail: info@primpa.gr

Designed by Karpenissi.photography