ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ  ΕΤΑΙΡΙΕΣ

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ

 

 

MARMOLINE NRG σύστημα θερμομόνωσης

Το Marmoline NRG saving systems είναι ένα πλήρες σύστημα εξωτερικής μόνωσης κτιρίων (παλαιών και νέων)προσαρμοσμένο στις εξαιρετικά ιδιαίτερες Ελληνικές κλιματικές συνθήκες, δηλαδή κρύο το χειμώνα και ζέστη το καλοκαίρι. Σε πολλά μέρη της Ελλάδας η διαφορά της θερμοκρασίας (min - max) στην εξωτερική επιφάνεια του τοίχου ξεπερνά και τους 60°C με αποτέλεσμα να απαιτούνται ειδικά δομικά υλικά που να αντέχουν και να αποδίδουν σε αυτό το εύρος των θερμοκρασιών. ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

 

Thermolight TL2 - ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΟΣ ΕΛΑΦΡΥΣ ΣΟΒΑΣ ΒΑΣΙΚΗΣ ΣΤΡΩΣΗΣ

Έτοιμο βιομηχανικό κονίαμα με βάση το τσιμέντο Portland υψηλής αντοχής (Ι-52,5), αδρανή από λευκό μάρμαρο Διονύσου, υδράσβεστο, πρόσθετα και κόκκους πολυστερίνης, που προσδίδουν θερμομονωτικές ιδιότητες. Απαιτείται μόνο νερό για την παρασκευή του και αυξάνει σημαντικά την ευκολία και την ταχύτητα εφαρμογής.

Για σοβάτισμα βασικής στρώσης πριν την εφαρμογή του μαρμαροσοβά σε εσωτερικές και εξωτερικές επιφάνειες κτιρίων μετά το πεταχτό SV1. Χρησιμοποιείται, προκειμένου να πετύχουμε θερμομόνωση και ελαχιστοποίηση των φορτίων της οικοδομής επάνω σε τούβλα, τσιμεντόλιθους, πορομπετόν, σκυρόδεμα, κ.λπ.

 

 

FK 202 - ΚΟΝΙΑΜΑ ΠΡΟΣΦΥΣΗΣ ΣΟΒΑΔΩΝ

Έτοιμο ειδικό βιομηχανικό λευκό κονίαμα με βάση το λευκό τσιμέντο Portland υψηλής αντοχής (Ι-52,5), αδρανή από μάρμαρο Διονύσου, και ειδικά πρόσθετα για πρόσφυση σε επιφάνειες θερμομονωτικών πλακών. Βελτιώνει την πρόσφυση μεταξύ των θερμομονωτικών πλακών και του σοβά και αποτρέπει την ρηγμάτωση. Για την προετοιμασία θερμομονωτικών πλακών από διογκωμένη πολυστερίνη (EPS), εξηλασμένη πολυστερίνη (EXPS), καθώς και πλακών από ανόργανες ίνες (πετροβάμβακα), για τις επόμενες στρώσεις σοβάδων που ακολουθούν σε συνδυασμό με το υαλόπλεγμα Marmoline A 3000 σε εξωτερικές επιφάνειες κτιρίων. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν κόλλα συγκόλλησης θερμομονωτικών πλακών σε επιφάνειες από τούβλα, τσιμεντόλιθους, πορομπετόν, σκυρόδεμα, πέτρα.

ΠΡΙΜΠΑ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ & ΣΙΑ Ο.Ε.

ΚΕΝΤΡΟ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ

ΠΡΙΣΤΗΡΙΟ ΞΥΛΕΙΑΣ

 

3ο ΧΛΜ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ

ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ ΛΑΜΙΑΣ

Τ.Κ. 36100  ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

 

Τηλ: 22370-23377

Fax: 22370-24365

Κιν: 6979229890

 

http://www.primpa.gr

e-Mail: info@primpa.gr

ΕΘΝΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ - ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

ΠΡΙΜΠΑΣ ΣΠΥΡΟΣ

ΠΡΙΜΠΑ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ & ΣΙΑ Ο.Ε. - ΠΡΙΣΤΗΡΙΟ ΞΥΛΕΙΑΣ - ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ - 3ο ΧΛΜ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ ΛΑΜΙΑΣ - Τ.Κ. 36100  ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

Τηλ: 22370-23377 - Fax: 22370-24365 - Κιν: 6979229890 - http://www.primpa.gr - e-Mail: info@primpa.gr

Designed by Karpenissi.photography