ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ  ΕΤΑΙΡΙΕΣ

YTONG

 

Η YTONG είναι η μεγαλύτερη εταιρία στον κόσμο παραγωγής Αυτόκλειστου Κυψελωτού Σκυροδέματος

 

 Τα YTONG Blocks δεν χρησιμοποιούνται μόνο για την κατασκευή εσωτερικής τοιχοποιίας, αλλά και σε κατασκευές φέρουσας ή πληρωτικής τοιχοποιίας, ενώ επιπλέον, είναι η εγγυημένη λύση για την κατασκευή πυράντοχων τοίχων. Το δομικό στοιχείο YTONG, επομένως, είναι γνωστό για την αποτελεσματικότητα του να καλύπτει τις πιο απαιτητικές κατασκευές, είτε αυτές είναι κατοικίες είτε είναι εμπορικά ή βιομηχανικά κτήρια.

 

Βέλτιστη Πυρασφάλεια Η εξαιρετική αντίσταση του YTONG απέναντι στην πυρκαγιά προέρχεται από την αντίδρασή του στις φλόγες. Οι φυσικές ιδιότητες των προϊόντων YTONG τα καθιστούν ως την ιδανική συνταγή για προστασία από τη φωτιά. Η αντίδρασή του απέναντι στη φωτιά είναι μηδενική και είναι εντελώς άφλεκτο. Το YTONG Block έχει θερμομονωτικά χαρακτηριστικά, λόγω της μοναδικής κυψελωτής δομής του.

Βιοκλιματική Άνεση Χειμώνα-Καλοκαίρι Λόγω της άριστης ικανότητας μόνωσης και της υψηλής θερμικής αδράνειάς του, το YTONG σας προστατεύει από το κρύο κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Αντιθέτως, το καλοκαίρι, η σύσταση του YTONG, αποτρέπει την είσοδο της θερμότητας, διατηρώντας τη θερμοκρασία της κατοικίας σε χαμηλά επίπεδα.

 

Ηχομόνωση Η επιφάνεια μίας τοιχοποιίας από YTONG απορροφά το θόρυβο στα πολυάριθμα εν μέρει ανοικτά κύτταρά της, εξασφαλίζοντας την επιθυμητή ηχομόνωση. Επιλέγουμε το πάχος που θα χρησιμοποιήσουμε ανάλογα με τις απαιτήσεις ηχομόνωσης που θέτουμε εμείς οι ίδιοι, ανάλογα με την περιοχή που βρισκόμαστε.

Φιλικό στο Περιβάλλον Σύστημα διασφάλισης περιβαλλοντικής διαχείρισης ISO 14:001. Επιπλέον, η ενέργεια που δαπανάται κατά τη διάρκεια της παραγωγικής διαδικασίας είναι η μικρότερη δυνατή (διαδικασία σκλήρυνσης στα αυτόκλειστα) με αποτέλεσμα η παραγωγή ρύπων (CO2) να είναι πολύ χαμηλή και το περιβάλλον να μολύνεται λιγότερο.

 

ΠΡΙΜΠΑ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ & ΣΙΑ Ο.Ε.

ΚΕΝΤΡΟ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ

ΠΡΙΣΤΗΡΙΟ ΞΥΛΕΙΑΣ

 

3ο ΧΛΜ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ

ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ ΛΑΜΙΑΣ

Τ.Κ. 36100  ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

 

Τηλ: 22370-23377

Fax: 22370-24365

Κιν: 6979229890

 

http://www.primpa.gr

e-Mail: info@primpa.gr

ΕΘΝΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ - ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

ΠΡΙΜΠΑΣ ΣΠΥΡΟΣ

ΠΡΙΜΠΑ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ & ΣΙΑ Ο.Ε. - ΠΡΙΣΤΗΡΙΟ ΞΥΛΕΙΑΣ - ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ - 3ο ΧΛΜ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ ΛΑΜΙΑΣ - Τ.Κ. 36100  ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

Τηλ: 22370-23377 - Fax: 22370-24365 - Κιν: 6979229890 - http://www.primpa.gr - e-Mail: info@primpa.gr

Designed by Karpenissi.photography